Wagenpark van LUMA

De voertuigen van LUMA bvba zijn allemaal uitgerust met een track en trace syteem waardoor u zelf, indien u zulks wenst, uw “express vracht” kan volgen van bij u tot bij uw klant. Tevens kan LUMA dankzij dit systeem het verloop van de rit (in de vorm van een rapport), afprinten om bv twijfels over wachttijden weg te nemen.

  • Wij beschikken over een moderne vloot uitgerust met alle voorzieningen voor het comfort van de chauffeur wat bij deze de werklust en het humeur bevorderd, maar ook voor uw lading wat betreft verankering e.d.;
  • Al onze voertuigen zijn uitgerust met GPS, waardoor uw vracht geen onnodige vertraging oploopt.
  • Sinds de oprichting werd ons wagenpark gestaag uitgebreid en beschikken wij momenteel over een modern wagenpark in de gewichtsklasse tussen 0 tot 18000 kg.

Daar wij onze voertuigen up to date houden beschikken wij momenteel over vrachtwagens en bestelwagens die voldoen aan de normen van de mileuklasse euro 5
Het onderhoud van onze wagens wordt uitgevoerd door erkende garages waardoor wij er zeker van kunnen zijn dat de recyclage van de gebruikte oliën e.d volgens de vereiste normen gebeurt.