Activiteiten van LUMA

LUMA bvba biedt een breed gamma aan diensten aan die in de logistieke keten van uw bedrijf kunnen worden geïntegreerd en die op elk tijdstip volledig op uw wensen kunnen worden afgesteld.

Sneltransport

Deze service is een directe lijn tussen u en uw klanten en is tevens onze kernactiviteit. De mogelijkheid bestaat om uw goederen te volgen van vertrek tot aankomst dankzij onze “track en trace” module die ter uwer beschikking wordt gesteld wanneer u een sneltransport bij ons boekt.

Dedicated transport

Bepaalde klanten hechten veel waarde aan exclusiviteit. Voor hen bieden wij deze service aan. Hierbij wordt het vereiste voertuig aangepast aan de noden van de klant. We kunnen bijvoorbeeld de laadruimte specifiek inrichten naar uw wensen, reclame voorzien van uw firma op de voertuigen,  het personeel kan aantreden in een door uw vereist uniform en ook kunnen wij hen speciaal opleiden indien nodig. Zo bent u ervan verzekerd dat uw eigen producten door het bestelde voertuig op een kwalitatieve en herkenbare wijze worden vervoerd.

ADR-transport

Deze dienst wordt momenteel nog niet door LUMA zelf aangeboden. Doch werken we in dit segment samen met collega transportbedrijven die aan alle eisen van het ADR-transport voldoen. Onze chauffeurs en onze interne milieucoördinator volgen momenteel de nodige opleidingen zodat we vanaf 2017 eveneens uw logistieke problemen betreffende ADR-vervoer mede kunnen oplossen.

Groepage

Om u een zo groot mogelijke waaier aan diensten te kunnen bieden, werkt LUMA bvba in dit segment samen met collega transportbedrijven verspreid over gans Europa. Uiteraard wordt de administratieve opvolging e.d door ons verzorgd, wat u een hoop energie bespaart die u voor andere doeleinden kan gebruiken.